BEKIJK DE INNOVATIEVE ONTWERPEN VAN HANNAH ALEXANDER
Hoewel veel kunstenaars en zelfs tatoeƫerders innovatieve en fantasierijke nieuwe kunststijlen creƫren, brengen velen ook hommage aan klassieke stijlen. Of het nu gaat om een traditioneel olieverfschilderij of traditionele tatoeages, er is iets voor te zeggen om de klassiekers in ere te houden. Maar als je op de een of andere manier een draai kunt geven aan het traditionele, dan is dat een recept voor iets echt diepzinnigs. Dit concept kan worden toegepast op de Britse kunstenares Hannah Alexander, die haar inspiratie haalt uit de art nouveau, maar aan elk van haar stukken een moderne flair geeft. Neem een kijkje in een klein deel van haar portfolio en deel uw mening over haar innovatieve creaties

Leave a Reply

Your email address will not be published.